Main Menu
Forside
Nyheder
Kenneth's Blog
Galleri
Video
Gæstebog
Links
Kontakt
Kenneth 40 år
Administrator
Information om Tanzania
Newsflash
Det tropiske paparis Zanzibar ligger 2 timers sejlads (eller 20 min. flyvning) fra hovedlandet. Ø'en er på størrelse med Bornholm og har et beflokningstal på omkring 800.000 mennesker.
 
Afrika #5 The Yacht Club - med ekstra ost PDF Udskriv E-mail
Friday, 08 September 2006

Pizza om torsdagen

Et ordentligt lokum af en sølvgrå Nissan Patrol med sort chauffør ruller op foran hotellet. Det er Birgitte og Johnny der har sendt deres chauffør for...

Læs videre...
 
Afrika #4 Sved på panden PDF Udskriv E-mail
Thursday, 07 September 2006

Colosseum - i Afrika

16.000 Tzsc (lokale schilling) sagde damen i receptionen. Så er det vidst også betalt tænte jeg. Det svarer til 80 dkr. for at entrere Dar's førende motionscenter. Men hvilket center. I to etager og med mere afstand...

Læs videre...
 
Afrika #3 Verdens største soveværelse PDF Udskriv E-mail
Wednesday, 06 September 2006

Ny mægler og en tur på cyklen

En ældre Toyota Corolla drejede ind på hotellet og ud stiger vores nye mægler. En kvinde på omkring 40 år med mærkeligt larkerede negle. Døren er ved at falde af bilen...

 

Læs videre...
 
Afrika #2 Ejendomsmægler og grillet hummer PDF Udskriv E-mail
Tuesday, 05 September 2006

En aftale er vel en aftale..

I forgårs kom han 1½ time for sent, ham mægleren. Og i går kom han slet ikke. Vi var nu også ved at være lidt trætte af ham. Og i virkeligheden er han nok mere fætter til én der engang har set et billede af Tordenskjold, end han er mægler.

To nye af slagsen er sat på sagen. Det gik min dag igår med. Og begge ...

Læs videre...
 
Afrika #1 Ankomst PDF Udskriv E-mail
Monday, 04 September 2006

KLM, ambassadechauffør og Protea

Efter mellemlanding og Amsterdam, en masse gode film på flyveren og en lille lur til Marlene ankom vi fredag aften d. 1. september 2006 til Dar es Salaam. Lille og relativt stille lufthavn.

Chaufføren i den hvide skjorte med dansk kongekrone på skulderen stod med Marlene Krag Petersen på skiltet. Han kunne jo heller ikke vide, at vi lige er blevet gift og hun skal til at hedde Øhrberg Krag i stedet.

Vi blev inkvarteret på hotel Protea i en 3 værelses lejlighed med eget køkken og trådløst netværk. Tror nu ikke vi får så meget brug for det - altså køkkenet. Restauranten er nemlig en af byens bedste og serverer en glimrende morgenmad, frokost og aftensmad. Der er pool, motionsrum og en udsøgt service, så selvom de andre der har boet har i en måned eller to taler om Protea-kuller, tror jeg nu der går et par dage før den kan dianosticeres hos mig.

Golfbanen var vi kort forbi igår. Den ser ikke alt for lovende ud, men vi får se om jeg ikke kan lokke Lars Olsen, Danny og rosset herned alligevel.

Jagten på bolig er sat ind. Og det bli'r ikke helt let. Vi er godt klar over, at vanlig DK standard ikke kan forventes. Og det er da også kvaliteter som vandtankens størrelse, installationernes alder, taget, hegnets højde, alderen på aircon, generatorens formåen og tilsvarende egenskaber der prioriteres. Men vi har tålmod så det skal nok lykkeds.

Marlene har første da på job her mandag d. 4. og jeg skal ordne lidt praktisk. Få købt et lokalt SIM-kort til mobilen, få et par mæglere mere i sving med at kigge efter hus/lejlighed og få fikset køleskabet. Det har holdt ca. 40 grader så de hollandske oste fra Amsterdam er nok ved at være godt lagret.

Og så skal jeg kigge mere efter bil. Det bli'r spændende. Alder, farve, størrelse. Glæder mig til at få købt, så jeg ikke er afhængig af vores ellers udemærkede taxi-chauffør Mr. Vincent.

Sidst opdateret ( Monday, 04 September 2006 )
 
<< Start < Forrige 11 Næste > Slut >>

Resultater 101 - 105 af 105