Main Menu
Forside
Nyheder
Kenneth's Blog
Galleri
Video
Gæstebog
Links
Kontakt
Kenneth 40 år
Administrator
Information om Tanzania
Newsflash
Med sine 677 km er Tanganyika søen den verdens længste. Søen ligger i det nordlige Tanzania og er verdens næstdybeste sø med sine 1.443 meter på det dybeste sted.
 
Hvorfor Tanzania?

 

Derfor valgte vi at flytte til Tanzania

Tanzania har gennem en årrække været den største modtager af dansk bistand, og Danmark er blandt de største donorer i Tanzania. Landerammen for 2005 var på ca. 400 mio. kr. Det overordnede formål med den danske bistand til Tanzania er at bidrage til en bæredygtig og socialt afbalanceret økonomisk vækst og forbedring af levevilkårene for den fattige del af befolkningen, herunder særlig kvinder.

Der er derfor en del danskere beskæftiget i Tanzania med at sikre, at udbyttet af den danske bistand optimeres. Da Marlene som en naturlig del af sin karrieres udvikling ønskede at få en udstationering i et udviklingsland var Tanzania en naturlig kandidat. Set med Kenneth's øjne kunne Asien også have været en mulighed, men jobmuligheden i Dar es Salaam kom først og levede op til vores krav både karrieremæssigt set fra Marlene's side og passede også Kenneth fint med hensyn til fritidsmuligheder, klima, sikkerhed, sprog og faciliteter.

Derfor Tanzania.

Hvis du vil læse lidt hårde facts om Tanzania set med Danida-øjne, så klik her.