Main Menu
Forside
Nyheder
Kenneth's Blog
Galleri
Video
Gæstebog
Links
Kontakt
Kenneth 40 år
Administrator
Information om Tanzania
Newsflash
Verdens næststørste ferskvandssø hedder Lake Victoria og ligger i den nordlige del af Tanzania. Det er Afrikas største sø og er floden Nilen's udspring.
 
Afrika # 69 Sporten kort PDF Udskriv E-mail
skrevet af Kenneth   
Monday, 23 April 2007

Just do it

Sådan lyder mottoet for verdens største sportsmærke. Dem med den lille sorte "swosh" logo som ligner et rigtigt-hak fra stilehæftet i folkeskolen tilbage i halvfjerdserne.

For mig har Just do it...

...den seneste uge været et mål for tilværelsen. Og det er i al beskedenhed gået ganske udemærket. Som den flittige læser vil huske, så besluttede jeg i Påsken at, at jeg ville til at være mere aktiv. Og det påske-fortsæt gælder også når det kommer til sportens verden. Da TV-signalet af budgetmæssige overvejelser er sparet væk i vores bolig her i Dar, så er den største danske sportsgren - at ligge på sofaen og se sport altså udelukket.

Heldigvis bor vi i en storby en del af Afrika, der trods sin fattigdom, tilbyder et alsidigt udvalg af sportsfaciliteter. Primært rettet mod hvide og den lokale overklasse forstås. Jeg har således her til morgen spillet tennis med Hans, en - som undertegnede - selvvalgt arbejdsløs. Hans var før hans kone fik job hos MS beskæftiget som freelance journalist i København. Han tæskede mig iøvrigt voldsom med sin tennisketcher. Jeg må se at få bedre styr på de serve...

Gårsdagen gik med en runde golf med svenske Birgitta og hendes mand Jørn efterfulgt af en squashkamp mod Marlene. Hertil skal lægges adskillige baner i poolen i baghaven inden solen gik ned.OK - det er måske lige i overkanten og da heller ikke repræsentativt for min hverdag her i Tanzania. Men mindst hver anden dag kommer pulsen god over 100 og en ketcher, en motionscykel eller en golfkølle i sving.

Det er en fornøjelse af dyrke så meget motion. Det giver altså mere energi (...ja ja, ved godt at det er der hundrede sundhedsfreaks der har sagt før mig) og så er det en fed måde at være sammen med andre mennesker på. Jeg begynder allerede at tænke på hvor trist det bli'r når vi engang vender snuden hjem mod nord og den primære sportslige udfordring er en løbetur med spring mellem vandpytterne. Men indtil da - så vil jeg dyrke så meget og så forskelligartet motion som jeg overhovedet orker.

Sidst opdateret ( Monday, 23 April 2007 )
 
< Forrige   Nste >