Main Menu
Forside
Nyheder
Kenneth's Blog
Galleri
Video
Gæstebog
Links
Kontakt
Kenneth 40 år
Administrator
Information om Tanzania
Newsflash
Den største afgrøde i Tanzania er majs. Øvrige dominerende landbrugsprodukter er hvede, kaffe, bomuld, the og cashewnødder.
 
Afrika # 84 Det skarpe hjørne PDF Udskriv E-mail
skrevet af Kenneth   
Tuesday, 03 July 2007

Fødselsdag på dansk

Søndag d. 1. juli blev jeg 39 år. Ingen alder, men alligevel endnu et skridt nærmere de fyrre. Jeg vil dog gerne love her i al offentlighed love, at jeg aldrig bliver hverken fed eller færdig.

Men hvordan...

...fejre man så fødselsdag, når de seneste mange års fødselsdage er afviklet på dyreskuepladsen ved Roskilde med 70-80.000 andre mennesker, kølge fadøl og høj rockmusik. Og denne fødselsdag, af naturlige årsager, ikke kan holdes på årets Roskilde Festival.

Jeg ville gerne se nogle drenge. Ikke at jeg ikke kan lige piger (...spørg bare lidt omkring), men der er bare noget meget dejligt ved at være knægte. Kravene til traktementet bliver mere simple: så længe øllerne er kolde, kan det ikke gå helt galt.

Beslutningen blev, at invitere til dart, petanque og grill i haven her i Dar. Bernadette havde snittet gulerødder og selv havde jeg lavet humus, så en sund start på en festlig aften således var tilrettelagt. Vi var seks knægte, der fornøjede os i haven og min dejlige hustru deltog i det sociale når hun ikke servicerede med kølige pilsnere og pakker med peanuts. Efter den obligatoriske musikquiz ud på aftenen gik der virkelig pilsnere i selskabet og det lykkedes mig først at smide Kasper på porten klokken 05.30 således at jeg selv nåede næsten fire timers søvn inden søndagsbrunch i yacht-klubben.

En dejlig aften, som jeg kan føje til rækken af fødselsdag afholdt på mærkelige og eksotiske steder - ens lod når man er født lige midt i sommerferien. Tak for de mange hilsner fra Danmark - jeg glæder mig til at runde det skarpe hjørne næste år - og med en lettere forsinkelse, at markere det med så mange som muligt under hjemlige himmelstrøg.

Næste store begivenhed bliver nu på fredag aften, hvor vi står i lufthavnen for at tage godt imod Karin, Peter og Henning (Marlenes forældre og min far). Vi har tilrettelagt et spændende program for tre dejlige uger her i Tanzania og håber at kunne give dem deres livs rejseoplevelse.

 

 
< Forrige   Nste >