Main Menu
Forside
Nyheder
Kenneth's Blog
Galleri
Video
Gæstebog
Links
Kontakt
Kenneth 40 år
Administrator
Information om Tanzania
Newsflash
Tanzania producerede 54.000 tons kaffe i 2004 (forbruget af kaffe i Danmark er omkring 30.000 tons årligt).
 
Afrika # 94 Naboskab PDF Udskriv E-mail
skrevet af Kenneth   
Wednesday, 09 January 2008

Inderbasse på afveje

Dagen efter vi var ankommet fra Danmark var øjenlågene tunge. Min manglende evne til at sove i en flyver sammenholdt med en rejsetid på 48 timer gjorde udslaget. En tidlig tur på køjen var derfor i sigte. Netop som hovedet var landet på puden ringede det på døren. Nedenfor stod...

...en af de trofaste vagter fra Ultimate Security - vores faste vagtselskab. Han mente at strømmen var kommet tilbage, så Hr. Øhrberg måtte i trøjen og shorts og ned at slukke for generatoren. Tilbage igen og af med tøjet og hurtigt under lagnet.

En halv time senere ringer det igen på døren. Jeg var så træt, at jeg dårligt kunne slæbe mig ned ad trappen og låse døren op, for endnu engang at lytte til med vagternes gebrokne engelsk.

Det viste sig, at der stor en mand ved porten som mente at være en ven og gerne ville tale. Jeg steppede ud, efter at have forvisset mig om at vagten var lige i nærheden. Udenfor porten stod en ualmindelig splejset mandsperson af indisk afstamning på omkring tredive år. Han gav hånd og præsenterede sig som nabo til min nabo. Ud af god familie. Noget med nogle minger og fire hus til udlejning her på halvøen. Han snakkede og røven den gik.

Han mente at være tæt ven med Peter, som havde lånt vores hus mens vi var i Danmark. Og nu var sagen altså den, at han stod der og manglede en tjeneste. De havde været på jagt og var kommet til at skyde et dyr mere end aftalt. Og nu forlangte ham den urimelige lokale, at de betalte lidt schilling og før den sag ville være ude af verdenen. Men min nye ven her i inderkostume og accent havde altså lidt "financial problems", som om jeg ikke lige kunne give ham et lift ind til et hotel, så han kunne hæve lidt penge. Eller måske bare låne ham lidt skillemønt. En lørdag aften klokken lort.

Venligt men bestemt fik jeg forklaret ham, at hvis han og familien driblede rundt med nogle miner og iøvrigt var boligspekulanter her på halvøen, så havde jeg lidt svært ved at få det til at rime på finansielle problemer, men hvis han mente at have brug for et lift, så kunne han jo gå op på Slipway cirka tohundrede meter væk og preje en taxa.

Og så ellers op ad trappen igen. Af med tøjet og på hovedet i seng, mens man tænkte - AFRIKA!!!

Jeg kan iøvrigt forsikre dig for kære læser, at den næste der havde banket på porten ellers ringet på døren den aften, havde fået et meget tæt og kærligt forhold til mig 7-jern som ville have lille i knolden på den næste der kunne få tanken at forstyrre min nattesøvn.

Sidst opdateret ( Wednesday, 09 January 2008 )
 
< Forrige   Næste >