Main Menu
Forside
Nyheder
Kenneth's Blog
Galleri
Video
Gæstebog
Links
Kontakt
Kenneth 40 år
Administrator
Information om Tanzania
Newsflash

Hjælp fra Danmark til Tanzania

Tanzania er det land i verden som modtager flest udviklingskroner fra Danmark. Årlige er beløbet på ca. 500 mio. kr. og det svarer til lidt over syv procent af danmarks samlede udviklingsbistand. Kilde: Udenrigsministeriet.

 
Afrika #1 Ankomst PDF Udskriv E-mail
skrevet af Kenneth   
Monday, 04 September 2006

KLM, ambassadechauffør og Protea

Efter mellemlanding og Amsterdam, en masse gode film på flyveren og en lille lur til Marlene ankom vi fredag aften d. 1. september 2006 til Dar es Salaam. Lille og relativt stille lufthavn.

Chaufføren i den hvide skjorte med dansk kongekrone på skulderen stod med Marlene Krag Petersen på skiltet. Han kunne jo heller ikke vide, at vi lige er blevet gift og hun skal til at hedde Øhrberg Krag i stedet.

Vi blev inkvarteret på hotel Protea i en 3 værelses lejlighed med eget køkken og trådløst netværk. Tror nu ikke vi får så meget brug for det - altså køkkenet. Restauranten er nemlig en af byens bedste og serverer en glimrende morgenmad, frokost og aftensmad. Der er pool, motionsrum og en udsøgt service, så selvom de andre der har boet har i en måned eller to taler om Protea-kuller, tror jeg nu der går et par dage før den kan dianosticeres hos mig.

Golfbanen var vi kort forbi igår. Den ser ikke alt for lovende ud, men vi får se om jeg ikke kan lokke Lars Olsen, Danny og rosset herned alligevel.

Jagten på bolig er sat ind. Og det bli'r ikke helt let. Vi er godt klar over, at vanlig DK standard ikke kan forventes. Og det er da også kvaliteter som vandtankens størrelse, installationernes alder, taget, hegnets højde, alderen på aircon, generatorens formåen og tilsvarende egenskaber der prioriteres. Men vi har tålmod så det skal nok lykkeds.

Marlene har første da på job her mandag d. 4. og jeg skal ordne lidt praktisk. Få købt et lokalt SIM-kort til mobilen, få et par mæglere mere i sving med at kigge efter hus/lejlighed og få fikset køleskabet. Det har holdt ca. 40 grader så de hollandske oste fra Amsterdam er nok ved at være godt lagret.

Og så skal jeg kigge mere efter bil. Det bli'r spændende. Alder, farve, størrelse. Glæder mig til at få købt, så jeg ikke er afhængig af vores ellers udemærkede taxi-chauffør Mr. Vincent.

Sidst opdateret ( Monday, 04 September 2006 )
 
< Forrige