Main Menu
Forside
Nyheder
Kenneth's Blog
Galleri
Video
Gæstebog
Links
Kontakt
Kenneth 40 år
Administrator
Information om Tanzania
Newsflash
Ngorongoro krateret er et vulkankrater beliggende i det nordlige Tanzania syd-øst for Serengeti sletten. Krateret er med sine cirka 25.000 dyr på UNESCO's World Heritage List siden 1979. Krateret er 21 km i omkreds og rejser sig næsten 1.000 meter over Serengeti sletten og er dermed verdens største ikke aktive vulkankrater, der ikke er en sø.
 
Afrika # 37 Urter i haven PDF Udskriv E-mail
skrevet af Kenneth   
Saturday, 18 November 2006

Urtehave hele året

Selv Søren Rye ville slå sig i tøjeret, hvis han så den lerede jord, nedbør som skidt fra en spædekalv og temperaturer over 20 grader hele døgnet - hele året. Hvis ikke det kalder...

...havemanden frem i enhver, så ved jeg snart ikke.

Af ovennævnte årsager, har Marlene brugt en del af formiddagen på at pege med stragt finger ned i jorden med den ene hånd, mens hun har flash'ed frøposer med den anden. Asparges, grøn peber, tomater, squash, meloner og lidt krydderurter står den på i første høstsæson. Vi aner bare ikke hvornår høstsæsonen begyner.

Begge gartnere (den ene er midlertidigt udlånt til os af husejeren) har således gravet lange lige rækker med de små skovle mens i andre hjemme i Danmark formentlig allerede er begyndt at bekymre jeg om julemenuen og gaveindkøb. Selv fordrev i eftermiddagen med en kølig cocktail på Hotel Sea Cliff iført shorts og kortærmet skjorte.

Vi har iøvrigt besøg af Zara i disse dage. Hun er én af Marlenes gamle medicin-veninder, bosiddende i 3 måneder i Tanga cirka 5 timer nord for Dar. Vi kører med hende op imorgen og overnatter, inden turen går videre til Arusha helt oppe mod nord, hvor næste uge tilbringes. Der bli'r muligvis et par huller i nærværende skriverier, da netadgangen i Tanga er ikke eksisterende.

Jeg overvejer iøvrigt stærkt at montere et webcam, så førnævnte Søren på denne hjemmeside fremover kan følge vækstraterne i urtebedene. De skulle gerne nærme sig vækstraterne på Danny's aktieportefølje! Vi får se - og smage. 

Sidst opdateret ( Wednesday, 22 November 2006 )
 
< Forrige   Næste >