Main Menu
Forside
Nyheder
Kenneth's Blog
Galleri
Video
Gæstebog
Links
Kontakt
Kenneth 40 år
Administrator
Information om Tanzania
Newsflash
Tanzania har en over 100 år gammel tradition for minedrift. De primære værdier, der hives op fra jordens indre er guld og diamanter, men også de mindre værdifulde lokale sten tanzanitter brydes i minerne.
 
Afrika # 42 Båd eller golf PDF Udskriv E-mail
skrevet af Kenneth   
Wednesday, 29 November 2006

Knyt sylten mester!

"One putt mister", siger ham tossen som jeg snart er ved at være godt træt af. Vi er på hul 11 og regnen siler ned i stænger. Det er selvfølgelig ikke hans skyld at det regner, ligesom...

...det vel reelt heller ikke er hans skyld, at mit drive på 9. gik hårdt til højre og ud over hegnet mod fodboldbanen.

Umiddelbart ville man tro, at det var lykken at gå med caddie når man golf'er her i Afrika. Det har selvfølgelig også sine lyse sider. Man skal ikke selv lede efter bolden hvis den af uforklarlige årsager skulle forlade den tætklippede fairway og havne i det høje græs (med slanger, skruptudser, løver og elefanter - naaa OK, så er det heller ikke værrer). Man skal heller ikke selv skæbe sin golftaske, rense køllerne, pudse bolden før vigtige putts eller holde styr på hvor mange slag man har brugt på sin vej mod flaget.

Men nu er det bare sådan med golf, at det påvirker ens humør i udpræget grad. Og hvis man så går der og surmuler over, at man har brugt 4 slag på at nå green på et kort par 3 hul, ja så bli'r man skide træt af at høre på ham tossen med kasketten, der siger "one putt mister" eller "try 5 iron, it's much better" som om han var professionel coach. Ved du hvad din lille haleneger - der formentlig ikke selv kan slå et syvjern mere end tolv meter - jeg skal nok selv bestemme om det skal være en et femjern, en trekølle eller en murerhammer jeg har brug for!

Sådan brugte jeg eftermiddagen igår, mens regnen stod i stænger i det de kalder den LILLE regntid. Så tror jeg nok ikke ligefrem jeg glæder mig til den store.

Efter tre timer, hvor man mentalt ligger og roder på nulpunktet (temperaturen var iøvrigt over 30 - og behøver jeg sige at luften var fugtig som en løst opvreden karklud) overvejer man stærkt om golfsættet skal i Den Blå Avis (eller hvad det nu hedder her i Tanzania). Skulle man istedet overveje at investere sine surt opsparede mønter i en båd og et medlemsskab af Yacht klubben fremfor at gå og slå huller i det afrikanske møjgræs.

Men OK, som man siger - en dårlig dag på golfbanen er stadig bedre end en god dag på kontoret.

Sidst opdateret ( Wednesday, 29 November 2006 )
 
< Forrige   Nste >